Ο Φρήντριχ Νίτσε είπε “Κανένας δεν θα χτίσει για εσένα μια γέφυρα απ’ όπου εσύ, και μόνο εσύ, πρέπει να διασχίσεις το ποτάμι της ζωής.”

Συχνά όταν προσπαθούμε να επιτύχουμε κάτι και δεν τα καταφέρνουμε είναι γιατί εμείς οι ίδιοι σαμποτάρουμε στον εαυτό μας. Στην πραγματικότητα όμως, ο εαυτός μας δεν είναι αντίπαλος αλλά ο πιο ειλικρινής και στέρεος σύμμαχός μας.

Στις 6 Οκτωβρίου ξεκινάει στο Ψυχοσκόπιο κλειστή και ολιγομελή ομάδα δραματοθεραπείας που απευθύνεται σε ενήλικες που έχουν σαν στόχο να έρθουν σε επαφή με τον εσωτερικό τους εαυτό.

Κάποια από τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθεί η ομάδα με βιωματικό τρόπο είναι η συναισθηματική έκφραση, η ενδυνάμωση του εσωτερικού συστήματος, η μεταμόρφωση του εαυτού και η ψυχική ισορροπία. Το πλαίσιο που θα αναπτυχθούν τα συγκεκριμένα θέματα είναι Ψυχοθεραπευτικό και θα εφαρμοστεί η μέθοδος της Δραματοθεραπείας.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεων θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας, λόγω της δεδομένης κατάστασης. Τα μέλη θα συναντιούνται κάθε δεύτερη Τετάρτη και ο κύκλος θα ολοκληρωθεί έπειτα από 12 συναντήσεις (Οκτώβριος-Μάρτιος). Η διάρκειας κάθε συνάντησης θα είναι δύο ώρες, 18.00-20.00 μ.μ, και το κόστος συμμετοχής για κάθε συνεδρία θα είναι 30 ευρώ.

Απαιτείται κράτηση θέσης και πριν την έναρξη του κύκλου θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις με τον κάθε ενδιαφερόμενο ξεχωριστά. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καλέστε στο 2314 048 994, 699 615 6665 ή στείλτε e-mail στο info@psychoscope.gr.