Από την Δευτέρα 6/2 με εισηγήτρια την Τάνια Μάρη και μέσω της πλατφόρμας του skillbox.gr θα ξεκινήσει online Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα κατά το πρότυπο QTL της ACTA Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Περιγραφή προγράμματος

Η ψυχική ενδυνάμωση είναι ένα δώρο προς τον εαυτό σας που θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε προσωπικά. Στο Advanced ACTA-Certified Course «Ψυχική ενδυνάμωση και ενίσχυση της αυτοεκτίμησης», θα ανακαλύψετε μέσα από 4 online συναντήσεις μέσω ΖΟΟΜ, διάρκειας δυόμιση ωρών/μάθημα, όλα εκείνα τα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να εκτιμήσετε τον εαυτό σας, να παρατηρήσετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς και να ορίσετε ρεαλιστικούς στόχους που θα μπορέσετε να πετύχετε!

Τρόπος παρακολούθησης

Το Advanced Certificate «Ψυχική ενδυνάμωση και ενίσχυση της αυτοεκτίμησης» βασίζεται στις αρχές της σύγχρονης e-learning εκπαίδευσης.

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 4 εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται μια συνάντηση μέσω ZOOM διάρκειας 2,5 ωρών. Οι σημειώσεις από τις διαλέξεις θα βρίσκονται μέσα στην πλατφόρμα του Skillbox. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν τα video των ZOOM Meeting την επόμενη μέρα on demand σε περίπτωση που χάσουν το μάθημα ή θέλουν να θυμηθούν κάποια σημαντικά σημεία. Οι συναντήσεις μέσω ZOOM θα πραγματοποιηθούν τις ακόλουθες ημερομηνίες: Δευτέρα 6/2, 13/2, 20/2 & Τρίτη 28/2 και ώρα 19:30-22:00

Σε ποιους απευθύνεται;

  • Σε όσους έχουν ως στόχο να έρθουν σε επαφή με τον εσωτερικό τους εαυτό.
  • Σε όσους επιθυμούν να αυξήσουν την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση τους.
  • Σε όσους δυσκολεύονται να υλοποιήσουν τους στόχους τους.
  • Σε όσους ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν την έννοια της αυτογνωσίας.
  • Σε όσους έχουν ανάγκη να μάθουν κάτι νέο για τον εαυτό τους.
  • Σε όσους στοχεύουν στο ευ ζην τους.
  • Σε όσους θέλουν να μάθουν να αγαπούν τον εαυτό τους

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου δεν υπάρχει κάποια προϋπόθεση και απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό που έχει ως στόχο κάτι από τα παραπάνω.

Τι θα μάθω;

To σεμινάριο “Ψυχική ενδυνάμωση και ενίσχυση της αυτοεκτίμησης” είναι ένα βιωματικό online σεμινάριο που έχει στόχο μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις να σας φέρει πιο κοντά με τον εαυτό σας, να ανακαλύψετε τι είναι η αυτοεκτίμηση και πώς πρέπει να είναι η ματιά σας στον εαυτό σας. Μέσα από τη συζ΄ήτηση και τον σχολιασμό των ασκήσεων θα μπορέσετε να αναδείξετε στοιχεία του χαρακτήρα σας και να θέσετε τις βάσεις ώστε να ορίζετε ρεαλιστικούς στόχους που θα μπορείτε να πετύχετε.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου “Ψυχική ενδυνάμωση και ενίσχυση της αυτοεκτίμησης“, ο κάθε συμμετέχων θα κατέχει τα βασικά εργαλεία έτσι ώστε να αποκτήσει ή να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση του. Πιο συγκεκριμένα:

  • Θα ανακαλύψει την πραγματική του αξία
  • Θα μάθει πώς να προβάλει τον εαυτό του στους άλλους
  • Θα μάθει πώς να πετυχαίνει τους στόχους του

Και όλα αυτά μέσα από βιωματικές ασκήσεις και κατάλληλη καθοδήγηση.

Κλείστε τη θέση σας τώρα!

Δείτε όλες τις πληροφορίες για το σεμινάριο στην επίσημη ιστοσελίδα σελίδα του Skillbox